Servicii Retail Marketing, activitatea de Retail Audit si mystery shopping este un instrument modern pus la dispoziție companiilor din domeniul FMCG, al industriei farmaceutice și al producției și distribuției de produse de consum prin canalele de retail moderne, cu ajutorul căruia managerii din cadrul acestor companii pot primi informații în timp real cu privire la anumite caracteristici ale pieței.

Chestionare pentru consumatori

Preluarea de informații de la consumatori este un proces foarte important de feedback pentru retaileri, producători FMCG și, în general, pentru orice companie care lucrează cu publicul. Prin acest serviciu dorim să oferim informații relevante pentru luarea deciziilor de afaceri cu privire la produsele puse pe piață.

VEZI SERVICIU
Chestionare pentru consumatori
Monitorizare eficienta campanii de marketing in teren

Monitorizare eficiență campanii de marketing

Companiile care gestionează campanii de marketing la nivel național investesc sume considerabile în promovarea anumitor concepte și mesaje promoționale pe care doresc să le transmită consumatorilor. Este foarte important un feedback din teren asupra implementării corecte a campaniilor de marketing, pe toate canalele utilizate (atât online cât și offline). IDTotal facilitează procesul de culegere, agregare și analiză a datelor privitoare la implementarea campaniilor proprii, dar și a celor concurente, astfel încât managementul să poată lua decizii informate cu privire la eficiența acțiunilor, modificări de strategie, planificarea unor campanii viitoare, etc.

VEZI SERVICIU

Audit în retail în formate moderne sau tradiționale

Activitatea de Retail Audit si mystery shopping este un instrument modern pus la dispoziție companiilor din domeniul FMCG, al industriei farmaceutice și al producției și distribuției de produse de consum prin canalele de retail moderne, cu ajutorul căruia managerii din cadrul acestor companii pot primi informații în timp real cu privire la anumite caracteristici ale pieței.

VEZI SERVICIU
Audit in retail in formate moderne sau traditionale
ro_RORomanian