Activitatea de Retail Audit si mystery shopping este un instrument modern pus la dispoziție companiilor din domeniul FMCG, al industriei farmaceutice și al producției și distribuției de produse de consum prin canalele de retail moderne, cu ajutorul căruia managerii din cadrul acestor companii pot primi informații în timp real cu privire la anumite caracteristici ale pieței.

Audit in retail in formate moderne sau traditionale

Date și fapte care ne recomandă ca partener preferat al clienților noștri

Echipa noastră vă oferă cele mai potrivite soluții logistice adaptate cerințelor dumneavoastră

250

clienti

60000000

obiecte scanate anual

700

proiecte implementate

2000

echipamente inteligente

3000

personal disponibil

20

ani de experienta

Externalizare servicii de retail audit si mystery shopping

Activitatea de Retail Audit si mystery shopping este un instrument modern pus la dispoziție companiilor din domeniul FMCG, al industriei farmaceutice și al producției și distribuției de produse de consum prin canalele de retail moderne, cu ajutorul căruia managerii din cadrul acestor companii pot primi informații în timp real cu privire la anumite caracteristici ale pieței.

În esență, prin retail audit si mystery shopping sunt oferite informații personalizate culese dintr-un set/eșantion de puncte de vânzare selectate din piață, în funcție de interesele și nevoile fiecărei organizații. Astfel de informații pot fi:

Stocurile de produse la vânzare dintr-un anumit brand/SKU/variant
Prețurile produselor proprii sau ale concurenței
Numărul de fețe existent pe raft
Promoțiile existente în locația respectivă, pentru produse proprii sau concurente
Traficul existent în locația respectivă
Alte informații relevante culese în teren

Externalizare servicii de retail audit si mystery shopping

Auditul este un instrument modern disponibil pentru companiile de producție sau distribuție active în FMCG, industria farmaceutică și produsele de larg consum, care operează prin canale moderne de vânzare cu amănuntul, permițându-le managerilor să primească informații în timp real despre piața KPI.

Serviciile de culegere de informații din piața de retail, care se încadrează în conceptul de market intelligence, sunt foarte importante în stabilirea strategiilor de marketing și vânzări pentru producătorii și distribuitorii de produse FMCG, farmaceutice și din alte domenii, care sunt prezenți în diferite canale de retail. Procesul de retail audit și mystery shopping este realizat de echipe specializate, ce garanteză rezultate foarte bune.

Începe prin definirea obiectivelor fiecărei misiuni de audit in parte. Obiectivele ar putea fi evaluarea indicatorilor cantitativi și calitativi cu privire la poziționarea pe piață a unui brand. Aceste cerințe sunt transpuse în instrucțiuni de lucru pentru echipa care colectează date în teren. Următorul pas este implementarea în platforma IT Talender operată de IDTotal a chestionarelor specifice pentru colectarea datelor în domeniu. Această platformă permite colectarea în timp real a informațiilor de piață, precum și comunicarea eficientă cu echipele de agenți pentru a respecta un program de lucru consistent. Echipa de agenți este coordonată de un manager de proiect IDTotal, care comunică constant cu echipa clientului pentru a coordona misiunea de audit și pentru a atinge obiectivele de angajament. Clientul va avea acces printr-un cont personalizat în platforma IT pentru feedback imediat.

Serviciile de audit pote fi furnizat la cerere, fie pe bază de proiect, fie după un acord (lunar / trimestrial / etc), în funcție de nevoile de afaceri ale fiecărui client.

În funcție de complexitatea proiectului, adică de numărul de locații din eșantionul luat în considerare, de numărul de întrebări din chestionarul de colectare a datelor, de câte repetiții există, se va conveni un calendar pentru transmiterea rezultatelor finale. Tehnologia modernă utilizată de IDTotal face posibilă furnizarea de date intermediare colectate de pe teren către client în timp real, astfel încât clienții să poată avea o imagine directă a condițiilor pieței și să poată lua decizii rapide pentru a-și crește competitivitatea. Dacă este necesară prelucrarea suplimentară a datelor (cum ar fi investigații mai complexe – cum ar fi analiza mărcii, promoții, analize calitative etc.), rapoartele finale vor fi transmise de echipa de management al proiectului după prelucrarea datelor de teren.

Costurile serviciilor de retail audit sau mystery shopping se stabilesc în funcție de cerințele proiectului, respectiv numărul de locații, numărul de vectori informaționali și frecvența de culegere din teren. Tariful este bazat pe rezultate livrate, astfel încât să nu aveți în grijă cheltuielile de deplasare, diurne, ore suplimentare și altele asemănătoare, specifice personalului angajat. Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne transmiteți informațiile relevante și revenim în 24 de ore cu propunerea de implementare și buget.

Cereti o oferta

Cereți o Ofertă

Cereți o Ofertă sau pur și simplu ne puneți o Intrebare

CERE OFERTA
ro_RORomanian