Personalul asigură buna derulare a serviciilor sau producției. Disponibilitatea personalului în momentele cheie este esențială pentru buna derulare a întregii activități și protejarea marjelor de profit. De aceea, IDTOTAL vă oferă posibilitatea de a comanda personal extern instruit în momentele în care personalul propriu nu este suficient.

Externalizarea de poziții Interimare

Externalizarea de poziții interimare vă permite să angajați personalul propriu după un stagiu interim în care acest personal a fost angajat de IDTotal. Prin această variantă vă protejați angajații proprii, efortul de recrutare este redus considerabil și sunteți siguri că veți obține profilul căutat pentru fiecare poziție disponibilă. În cazul în care persoana selectată nu corespunde cerințelor, aceasta va fi înlocuită fără costuri suplimentare în cadrul contractului de furnizare de poziții interim.

VEZI SERVICIU
Externalizare de pozitii interimare
recrutare-pentru-pozitii-operationale

Recrutare pentru poziții operaționale

Recrutarea pentru pozițiile de angajați operaționali în domeniul retail, logistică și producție ridică foarte multe provocări. Canalele uzuale pentru identificarea candidaților potriviți nu dau rezultatele cele mai bune, de aceea, IDTOTAL vă oferă un serviciu personalizat, care vă va permite să identificați cele mai potrivite persoane pentru posturi full time sau part time.

VEZI SERVICIU

Servicii de manipulare produse (Handling)

Serviciile de manipulare produse sunt foarte utile în special pentru companiile care activează în domeniile retail, logistică și producție. Prin colaborarea cu IDTOTAL, companiile din aceste sectoare de activitate, pot răspunde schimbărilor din piață în mod dinamic, fără să fie necesară crearea unor posturi noi, în special pentru activități care nu sunt permanente, cum ar fi cele de deschidere de magazine, descărcare de marfă (care se poate realiza de mai multe ori pe săptămână), picking pentru perioade de vârf de comenzi, transferul de produse între hale, inventariere, etc.

VEZI SERVICIU
Servicii manipulare produse
Servicii suport inchiriere personal

Servicii suport / închiriere personal

Serviciile de leasing sau închiriere de personal operațional au devenit destul de obișnuite în multe domenii de activitate, cum ar fi retailul și serviciile logistice. Aceste servicii suplinesc lipsa personalului permanent pentru perioade scurte de timp și permit companiilor să răspundă schimbărilor din piață, rămânând astfel competitive. Aceste servicii sunt oferite sub forma de servicii suport pentru companii.

VEZI SERVICIU
ro_RORomanian