Servicii suport logistica / închiriere personal și externalizare logistică – Serviciile de leasing sau închiriere de personal operațional au devenit destul de obișnuite în multe domenii de activitate, cum ar fi retailul și serviciile logistice. Aceste servicii suplinesc lipsa personalului permanent pentru perioade scurte de timp și permit companiilor să răspundă schimbărilor din piață, rămânând astfel competitive. Aceste servicii sunt oferite sub forma de servicii suport pentru companii.

Servicii suport inchiriere personal

Date și fapte care ne recomandă ca partener preferat al clienților noștri

Echipa noastră vă oferă cele mai potrivite soluții logistice adaptate cerințelor dumneavoastră

250

clienti

60000000

obiecte scanate anual

700

proiecte implementate

2000

echipamente inteligente

3000

personal disponibil

20

ani de experienta

Închirierea de personal extern- soluția rapidă pentru deficitul de forță de muncă

IDTOTAL dispune de personal operațional în toată România. Echipele noastre pot fi mobilizate în termen foarte scurt, la cererea clienților și pot aborda sarcini de diferite facturi: pregătire deschidere magazin, aranjare marfă în spațiul de vânzare (mercantizare), mercantizarea produselor alimentare, securizare produse, schimbarea de prețuri pentru promoții.

Obțineți rezultate fără angajări

Închirierea de personal operațional este un serviciu care se adresează tuturor companiilor care au nevoi de personal dinamice, în funcție de activitățile pe care le derulează în spațiile proprii sau închiriate.

Serviciile suport permit acoperirea unor nevoi imediate, fără a necesita crearea unor posturi pe termen lung, companiile fiind astfel în situația de a plăti doar pentru rezultate livrate, fără costuri fixe.

Serviciile de închiriere sau leasing de personal este utilizat de companiile din domeniile retail, logistică, marketing, producție și orice alte domenii în care există necesități dinamice de personal.

Dispunem de o gamă largă de personal, care poate prelua activități foarte diverse, de la aranjare de marfă în magazin, la descărcare camioane, precum și la mercantizare/securizare produse, picking, aranjare produse, instalare echipamente/mobilier, etc.

Acoperim întreagul teritoriu al României, atât orașele mari cât și orașele de dimensiuni medii.

Toate persoanele puse la dispoziție de IDTOTAL sunt selectate și evaluate cu atenție, pentru a corespunde integral cerințelor posturilor pentru care sunt alese. Se ține cont de experiența persoanei, de rezultatele misiunilor anterioare și de pregătirea profesională.

Punerea la dispoziție a persoanelor solicitate poate fi realizată foarte rapid, de la câteva ore până la câteva zile, în funcție de numărul de persoane solicitate, de zona în care vor activa, de activitățile care trebuie realizate, etc.

Tariful pentru serviciile de închiriere de personal se stabilește în funcție de activitatea prestată, de locație, de volumul de ore solicitat, de caracterul recurent.

Pentru o ofertă personalizată, ne puteți transmite un formular de cerere de ofertă.

Cereti o oferta

Cereți o Ofertă

Cereți o Ofertă sau pur și simplu ne puneți o Intrebare

CERE OFERTA
ro_RORomanian