Servicii de inventariere stocuri sau marfuri în depozite și magazine – Externalizarea serviciilor de inventariere stocuri este un serviciu care se adresează retailerilor și firmelor din domeniul logistică și distribuție și care le permite acestora să obțină importante beneficii prin subcontractarea activităților de inventariere mărfuri și stocuri derulate în locațiile proprii către o companie specializată. Serviciile de inventariere mărfuri și stocuri reprezinta un produs modern, disponibil la cerere, în orice locație din țară

Inventariere Stocuri

Date și fapte care ne recomandă ca partener preferat al clienților noștri

Echipa noastră vă oferă cele mai potrivite soluții logistice adaptate cerințelor dumneavoastră

250

clienti

60000000

obiecte scanate anual

700

proiecte implementate

2000

echipamente inteligente

3000

personal disponibil

20

ani de experienta

Servicii de inventariere mărfuri și stocuri

Companiile care lucrează cu mărfuri investesc sume importante în stocurile care le asigură disponibilitatea produselor în magazinele proprii, depozite și puncte de lucru, permițându-le acestora să răspundă mai bine cererii din piață. O reflectare corectă în sistemele ERP proprii a stocurilor de mărfuri este esențială pentru a putea organiza o re-aprovizionare (replenishment) adecvată, la nivel de SKU, dar și pentru a minimiza pierderile cauzate de o gestionare defectuoasă sau de fraude.

Externalizarea inventarierii de stocuri este un serviciu care se adresează retailerilor și firmelor din domeniul logistică și distribuție și care le permite acestora să obțină importante beneficii prin subcontractarea activităților de inventariere mărfuri și stocuri derulate în locațiile proprii către o companie specializată. Serviciile de inventariere mărfuri și stocuri reprezinta un produs modern, disponibil la cerere, în orice locație din țară.

Inventarierea este o activitate obligatorie, atât din punct de vedere legal, cât și din punctul de vedere al responsabilităților de business ale administratorului,fiind necesară pentru asigurarea unei funcționări normale a companiilor care gestionează stocuri. Există mai multe semnale prin care puteți să vă dați seama când aveți nevoie să externalizați serviciile de inventariere:

  • Ați ajuns la un număr mare de locații proprii (peste 10), distribuite la distanțe mari, și mobilizarea personalului pentru inventariere a devenit o problemă (aveți dificultăți în a atrage personal în comsiile de inventariere)
  • Nomenclatorul de produse a ajuns la mai mult de 5.000 de coduri. În această situație devine tot mai greu de gestionat un inventar, chiar și în condițiile utilizării unui software bazat pe coduri de bare, pentru că pot apărea excepții sau erori de scanare din partea personalului care nu are această experiență zilnică.
  • Aveți suspiciuni de fraudă sau de manipularea rezultatelor inventarelor. Dacă vi se raportează lipsuri în magazin sau dacă inventarele au rezultate foarte bune mereu, este momentul să faceți o verificare independentă a stocurilor.
  • Aveți stocuri foarte mari de marfă și este necesar să închideți magazinul sau depozitul pentru a putea finaliza inventarierea, ceea ce înseamnă că pierdeți vânzări pe durata inventarului.

Procedura de inventariere utilizată de IDTotal permite detectarea și corectarea oricăror eventuale erori umane intervenite în derularea inventarierii. În fiecare locație de inventariere se utilizează etichete cu coduri unice pentru a determina o arie de scanare, iar aplicația informatică IDStock+ identifică în mod automat orice cazuri în care o arie de scanare nu este scanată sau dacă este scanată de mai multe ori, la nivel de produs.

Avem echipe în toată țara, precum și în țările limitrofe – Republica Moldova, Bulgaria și Serbia și putem să acoperim mai multe locații simultan, atât în programul de lucru al locațiilor clienților, cât și în afara programului (noaptea sau în week-end). Prin urmare, prin externalizare nu este necesară întreruperea activității economice a activității cu clienții, protejând în același timp și personalul intern al societății, care își poate derula activitatea normală imediat după finalizarea inventarului.

Tariful pentru serviciile de inventariere se stabilește în funcție de dimensiunea stocului, repartizarea geografică a magazinelor, numărul de coduri unice din nomenclatorul de articole, perioada de desfășurare și frecvența realizării inventarierii. Din punct de vedere financiar, externalizarea inventarierii se justifică încă de la prima locație, având în vedere costurile mai reduse, salvarea vânzărilor, continuitatea activității uzuale și nivelul superior de acuratețe și independență obținut.

Cereti o oferta

Cereți o Ofertă

Cereți o Ofertă sau pur și simplu ne puneți o Intrebare

CERE OFERTA
ro_RORomanian