Serviciile de manipulare produse (Handling) sunt foarte utile în special pentru companiile care activează în domeniile retail, logistică și producție. Prin colaborarea cu IDTOTAL, companiile din aceste sectoare de activitate, pot răspunde schimbărilor din piață în mod dinamic, fără să fie necesară crearea unor posturi noi, în special pentru activități care nu sunt permanente, cum ar fi cele de deschidere de magazine, descărcare de marfă (care se poate realiza de mai multe ori pe săptămână), picking pentru perioade de vârf de comenzi, transferul de produse între hale, inventariere, etc.

Servicii manipulare produse

Date și fapte care ne recomandă ca partener preferat al clienților noștri

Echipa noastră vă oferă cele mai potrivite soluții logistice adaptate cerințelor dumneavoastră

250

clienti

60000000

obiecte scanate anual

700

proiecte implementate

2000

echipamente inteligente

3000

personal disponibil

20

ani de experienta

Manipulare logistică la cerere

Serviciile de manipulare logistică vă permit să vă adaptați fluctuațiilor din piață fără a crește numărul de angajați sau a costurilor fixe. Capacitatea de adaptare la schimbări este esențială pentru păstrarea profitabilității și a competitivității companiilor din sectoarele retail, logistică și producție.

Ce trebuie să știți înainte de a utiliza personal extern pentru handling

Dacă pentru deschiderea unor posturi permanente sunt necesare proceduri complicate, plecând de la recrutare, profilare candidați, interviuri, evaluare, mergând apoi până la contractare, dosar personal, fișă post, SSM, etc, pentru contractarea serviciilor de handling cu un furnizor specializat lucrurile sunt mult mai simple. Următoarele întrebări frecvente vor clarifica mai bine aspectele principale de luat în calcul pentru asemenea proiecte.

Serviciile externalizate pentru handling sunt utile pentru perioade de vârf (cum ar fi Black Friday, Crăciun, campanii, schimbare de sezon, etc) sau pentru acoperirea unor nevoi temporare cauzate de deschideri de magazine, indisponibilizarea angajaților proprii, etc

Tipurile principale de activități acoperite sunt:

  • Manipulare produse în depozite cu lize sau manual
  • Descărcare marfă camion
  • Deschideri de magazine
  • Amenajare restaurante, puncte de lucru volante, etc
  • Instalare de mobilier de retail
  • Alte activități de echipă

Echipele noastre sunt prezente pe tot teritoriul României, pe baza unei programări prealabile.

Alocarea unor echipe pentru un proiect se poate face în termen scurt, de câteva ore sau până la câteva zile în situații mai complexe.

Tariful pentru serviciile de manipulare se determină în funcție de specificul activității, locație, numărul de persoane solicitate, resursele materiale necesare, frecvența activităților, etc.

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne transmiteți detaliile proiectului și revenim în cel mai scurt timp cu o estimare.

Cereti o oferta

Cereți o Ofertă

Cereți o Ofertă sau pur și simplu ne puneți o Intrebare

CERE OFERTA
ro_RORomanian