Campanii consumatori, companiile din domeniul FMCG dar și din alte industrii în care este vizat consumatorul final derulează campanii pentru diferite obiective: fidelizarea clienților, colectarea de informații despre produse/preferințe consum, lansarea de produse noi, deschiderea unor canale noi de distribuție, etc. IDTotal este partenerul de încredere al companiilor care doresc să deruleze campanii de marketing la nivel național.

Campanii de marketing

Campaniile tradiționale presupun formarea unei echipe de proiect care, pe baza unui calendar agreat, acoperă o suită de locații fizice cu activări de produs sau activități de contact direct cu consumatorul final. În plus față de aceste activități care au un impact imediat, rezultat din interacțiunea cu un Brand Advisor, IDTotal poate oferi și o componentă digitală a campaniei, sub forma unor cupoane activate în magazin, oferte personalizate, etc.

VEZI SERVICIU
Campanii de marketing
Marketing digital

Marketing Digital

Campaniile din prezent reprezintă tot mai mult o fuziune între promovarea pe canalele tradiționale și promovarea în mediul online. IDTotal facilitează această abordare oferind instrumente complementare campaniilor tradiționale, care pot asigura o bună vizibilitate și promovare și în online. Posibilitățile de promovare includ advertoriale, campanii SEO și Facebook, dar și aplicații de tip web sau mobile.

VEZI SERVICIU

Management materiale promo

Sprijinim companiile din domeniul bunurilor de consum (FMCG) pentru gestionarea materialelor POSM alocate pentru campanii. Asigurăm logistica completă a acestora la nivel național, indiferent de volume sau de complexitatea materialelor. Print-o gestionare unitară a resursei materiale și a celei umane asigurăm atingerea obiectivelor setate pentru campanii.

VEZI SERVICIU
Management materiale promo
Brand ambasadori si promotori

Brand ambassadors și promoteri

Sprijinim brandurile care doresc să îmbunătățească relația cu consumatorii prin construirea de campanii de comunicare/promovare cu brand ambassadors și promoteri. Campaniile cu prezență directă pot aduce cele mai bune rezultate față de alte canale de promovare, având în vedere contactul direct cu consumatorii și feedbackul imediat.

VEZI SERVICIU
ro_RORomanian