IDTotal oferă servicii de merchandising (mercantizare) cu personal propriu la nivel național. Echipele noastre asigură serviciile de picking, replenishment, recepții, inventariere, și alte activități logistice, toate fiind urmărite prin raportări periodice. Echipele sunt coordonate de Area Manageri, care aplică procedura agreată cu clientul pentru optimizarea vânzărilor pentru fiecare brand.

servicii-mercantizare

Date și fapte care ne recomandă ca partener preferat al clienților noștri

Echipa noastră vă oferă cele mai potrivite soluții logistice adaptate cerințelor dumneavoastră

250

clienti

60000000

obiecte scanate anual

700

proiecte implementate

2000

echipamente inteligente

3000

personal disponibil

20

ani de experienta

Controlați mai bine canalele de retail cu echipe externe

Echipele externe de mercantizare aduc o eficientizare a activității de merchandising la nivel național din următoarele perspective:

Eliminarea cheltuielilor de transport, mercantizorii fiind localizați în fiecare oraș acoperit
posibilitatea de a utiliza un program flexibil, cu ore alocate în funcție de încărcarea din diferite perioade
continuitatea activității chiar și în concedii, când agenții titulari sunt înlocuiți de personal de backup.

Gestionați eficient ultima etapă a fluxului de aprovizionare

Ultima etapă a parcursului produselor de la momentul în care sunt fabricate până la consumatorul final este și una dintre cele mai importante în optimizarea vânzărilor pentru produsele FMCG. IDTotal se asigură că produsele dumneavoastră sunt prezente la raft în locațiile agreate, în cantitățile agreate și conform planogramei transmise. Rapoartele transmise în timp real vă oferă o imagine completă asupra stocurilor din retail, permițându-vă să implementaí acțiuni corective în timp real.

Serviciile de mercantizare sunt solicitate în special de producătorii din domeniul FMCG, care își asigură astfel o prezență optimizată în piață și susțin astfel vânzările.

Acest serviciu presupune o colaborare pe termen lung, pe baza unei planificări și a unei activări agreate de comun acord. IDTotal va asigura o prezență cu echipe bine instruite în locațiile agreate cu clientul, pentru a se asigura atingerea tuturor obiectivelor de merchandising stabilite.

Activările se monitorizează zilnic, astfel încât putem oferi clienților rapoarte în timp real cu privire la activitatea prestată.

Serviciul de aranjare marfă și merchandising poate fi prestat în mod regulat (cu o periodicitate agreată), sau poate fi oferit la cerere, cu perioadă scurtă de pregătire.

Funcție de calificarea personalului, perioada avută în vedere, activitățile necesare a fi realizate, IDTotal va determina un tarif care va fi aplicabil fie la rezultatele livrate (de exemplu număr de produse manipulate, numărul de rafturi pregătite, etc), fie la numărul de ore lucrate (pentru activități la care nu se pot determina foarte ușor tarife pe rezultate).

Cereti o oferta

Cereți o Ofertă

Cereți o Ofertă sau pur și simplu ne puneți o Intrebare

CERERE OFERTA
ro_RORomanian