Servicii

Servicii logistice de inventariere, personal, merchandising, retail marketing, campanii consumatori si echipamente robotice pentru logistica puse la dispozitia clientilor de catre echipa IDTotal Active SRL.

Externalizarea inventarierii activelor fixe și obiectelor de inventar este un serviciu care se adresează tuturor organizațiilor patrimoniale cu multe active și puncte de lucru și care  le  permite  acestora să obțină într-un timp foarte scurt o situație corectă a patrimoniului atât din punct de vedere contabil cât și logistic.

Servicii Inventariere stocuri/marfuri – Externalizarea inventarierii de stocuri este un  serviciu care se adresează  retailerilor și  firmelor din domeniul logistică și distribuție și care le permite acestora să obțină   importante beneficii  prin subcontractarea activităților de inventariere mărfuri și stocuri derulate în locațiile proprii către o companie specializată.  Serviciile de inventariere mărfuri și stocuri reprezinta un produs modern,  disponibil la cerere, în orice locație din țară.

Servicii inventariere active – Toate organizațiile patrimoniale gestionează diferite tipuri de active, care le permit să își desfășoare activitatea mai eficient și să fie mai competitive. O reflectare corectă în contabilitate a activelor este esențială pentru orice organizație, având implicații atât contabile, fiscale, cât și legate de cerințele legate de informare.

Serviciile de inventariere sunt  implementate pornind de la proceduri bazate  pe sute  de proiecte implementate,  proceduri  ce pot fi personalizate împreună cu echipa clientului. Echipele de agenți de inventariere din teren își deruleaza activitatea folosind soluții software moderne,  bazate  pe  scannere care comunică  fără  fir  (wireless), plus alte echipamente interconectate, menite să optimizeze fluxul de lucru.

Servicii Inventariere

Companiile care lucrează cu mărfuri investesc sume importante în stocurile care le asigură disponibilitatea produselor în magazinele proprii, depozite și puncte de lucru, permițându-le acestora să răspundă mai bine cererii din piață. O reflectare corectă în sistemele ERP proprii a stocurilor de mărfuri este esențială pentru a putea organiza o re-aprovizionare (replenishment) adecvată, la nivel de SKU, dar și pentru a minimiza pierderile cauzate de o gestionare defectuoasă sau de fraude.

VEZI SERVICIU
Inventariere Stocuri
Externalizare de pozitii interimare

Personal logistica

Personalul asigură buna derulare a serviciilor sau producției. Disponibilitatea personalului în momentele cheie este esențială pentru buna derulare a întregii activități și protejarea marjelor de profit. De aceea, IDTOTAL vă oferă posibilitatea de a comanda personal extern instruit în momentele în care personalul propriu nu este suficient.

VEZI SERVICIU

Servicii merchandising

IDTotal oferă servicii de mercantizare cu personal propriu la nivel național. Echipele noastre asigură serviciile de picking, replenishment, recepții, inventariere, și alte activități logistice, toate fiind urmărite prin raportări periodice. Echipele sunt coordonate de Area Manageri, care aplică procedura agreată cu clientul pentru optimizarea vânzărilor pentru fiecare brand.

VEZI SERVICIU
servicii-mercantizare
Chestionare pentru consumatori

Servicii retail marketing

Activitatea de Retail Audit si mystery shopping este un instrument modern pus la dispoziție companiilor din domeniul FMCG, al industriei farmaceutice și al producției și distribuției de produse de consum prin canalele de retail moderne, cu ajutorul căruia managerii din cadrul acestor companii pot primi informații în timp real cu privire la anumite caracteristici ale pieței.

VEZI SERVICIU

Campanii consumatori

Companiile din domeniul FMCG dar și din alte industrii în care este vizat consumatorul final derulează campanii pentru diferite obiective: fidelizarea clienților, colectarea de informații despre produse/preferințe consum, lansarea de produse noi, deschiderea unor canale noi de distribuție, etc. IDTotal este partenerul de încredere al companiilor care doresc să deruleze campanii de marketing la nivel național.

VEZI SERVICIU
Campanii de marketing
Automatizari de procese logistice

Echipamente robotice pentru logistica

Procesele logistice actuale necesită viteză de execuție și corectitudine aproape de 100%. Creșterea importanței e-commerce din fluxurile logistice uzuale face ca importanța automatizării proceselor logistice să crească. IDTotal vă sprijină în implementarea unor sisteme automatizate de mutare (moving), sortare (sorting), transport și preluare (picking) produse din orice domeniu.

VEZI SERVICIU
ro_RORomanian