Referinte clienti cu privire la serviciile oferite de IDTotal Active SRL. Ceea ce spun clientii de serviciile noastre este ceea ce ne reprezinta si de aceea dorim sa acoperim toate cerintele cu maximul de seriozitate si profesionalism pentru indeplinirea tuturor sarcinilor contractate.

image

Cristina DUMITRESCU

Manager Further Indirect & Manpower Sourcing Romania
Telekom Romania a realizat inventarierea anuala aferenta anului financiar 2016 in reteaua de 183 de magazine Germanos si 8 depozite Sunlight cu societatea IDTotal Active SRL. Activitatile derulate de IDTotal au acoperit in condtitii de calitate toate activitatile agreate, la nivelul standardelor grupului Telekom. Nu ezitam sa recomandam serviciile profesioniste ale companiei IDTotal Active in domeniul inventarierii
image

Andrada VERDES

Chief Financial Officer
Incepand din 2016, PPT a externalizat serviciile de inventariere de stocuri in reteaua de magazine PPT din Romania (135 locatii), Bulgaria (7 locatii) si Republica Moldova (36 locatii) catre IDTOTAL ACTIVE SRL. Serviciile prestate de IDTOTAL Active au acoperit toate activitatile agreate, fiind derulate intr-o maniera completa si profesionista, asigurand respectarea tuturor criteriilor de performanta si a termenelor de livrare agreate. Suntem foarte multumiti de calitatea muncii prestate, care s-a ridicat la inaltimea asteptarilor noastre.
Referinte
ro_RORomanian