GreyOrange lider global în software-ul automatizat de optimizare a stocurilor și procesare robotică, a anunțat un parteneriat cu IDtotal, un specialist în furnizarea de servicii de logistică, audit și merchandising în România, Moldova, Bulgaria și Serbia. În calitate de partener de soluții acreditat în cadrul rețelei de parteneri GO, IDtotal va ajuta la implementarea și sprijinirea clienților GreyOrange din Europa.

Tom Cherryhomes, Vicepreședinte goPartner™ și Alianțe la GreyOrange a declarat: „Momentul global pe care îl întâmpină GreyOrange ne-a determinat să găsim un partener care să sprijine clienții și potențialii noștri din Europa de Est, în timp ce încearcă să-și optimizeze funcțiile de depozitare și distribuție a datelor. După o analiză amănunțită, am constatat că IDtotal are abilitățile, capacitatea și angajamentul față de succesul clienților care reflectă propriile valori ale GreyOrange. Suntem încântați să colaborăm cu IDtotal în timp ce maximizăm oportunitățile de a crește eficiența și eficacitatea operațiunilor din depozitul clienților noștri la nivel global. „

Daniel Aizic, Managing Partner IDtotal a menționat: „IDTotal ajută clienții din diferite industrii să-și recapete controlul asupra activelor și proceselor prin externalizarea logisticii, folosind cel mai bun mix de resurse umane și tehnologie. Ca atare, căutăm cele mai multe soluții agile, robuste și inovatoare pentru clienții noștri europeni. GreyOrange este un partener tehnologic strategic care ne va ajuta să îmbunătățim performanța, să reducem risipa și să creștem calitatea fluxurilor operaționale ale clienților noștri.”

Despre GreyOrange

Întrerupând și redefinind fluxurile logistice, GreyOrange Inc. oferă o platformă de orchestrare de ultimă generație ce poate funcționa pe orice hardware, GreyMatter™, care răspunde la comenzile clienților în timp real, precum și hardware proprietar și certificat de la terți. Soluțiile companiei oferă un avantaj competitiv prin creșterea productivității, împuternicirea creșterii și scalarea, atenuând provocările legate de muncă și reducând riscul și timpul de lansare pe piață, creând totodată experiențe mai bune pentru clienți și angajați. Înființată în 2012, GreyOrange are sediul în Atlanta, Georgia și are peste 800 de angajați cu birouri și parteneri în America, Europa și Asia. Pentru mai multe informații, vizitați www.greyorange.com.

Despre IDtotal

Combinând excelența în resurse umane, tehnologie și viziune, IDTotal este un furnizor lider de servicii logistice cu activități în retail, distribuție, depozitare, producție și alte industrii. Echipele companiei includ peste 2.000 de profesioniști care folosesc în fiecare zi tehnologia de ultimă oră și experiența de afaceri pentru a îmbunătăți fluxurile logistice ale clienților din Europa de Est. Pentru mai multe informații, vizitați www.idtotal.com