despre-noi

IDtotal

IDTotal este o companie tehnologică specializată pe furnizarea de servicii logistice, de audit, și merchandising utilizând personal cu experiență, localizat în toată România, dar și în R. Moldova, Bulgaria și Serbia.

Clienții noștri sunt companii din retail, servicii financiare, utilități și alte sectoare economice, care au mai multe puncte de prezență la nivel național și gestionează un număr mare de active. Prin colaborarea cu IDTotal aceștia dobândesc un control mai bun asupra propriilor active, a prezentării produselor proprii în piață, dar și o imagine mai bună asupra piețelor pe care activează

Venim cu o abordare unică pe piață, bazată pe o sinergie între tehnologie și resursa umană, având criterii distincte de evaluare și dezvoltare pentru fiecare dintre acestea. Compania noastra  are  resurse calificate,  alese  cu  atenție  în funcție de specificul fiecărui proiect.  Resursele  sunt  cel  mai  important activ.
Folosind algoritmi unici, putem aloca mereu cele mai potrivite resurse, menite să îndeplinească toate obiectivele proiectului.

IDTotal Active este o companie certificată ISO 9001, 27001, 14001 și 45001, cu experiență de peste 8 ani în   gestionarea   serviciilor    de   mercantizare și inventariere stocuri și active, având cea mai extinsă rețea de colaboratori în România și țările vecine.

IDTotal utilizează echipe de agenți la nivel național cu experiență în mercantizare și inventariere atât în domeniul fashion, cât și în domeniul produselor FMCG, cosmetice și de parfumerie. Echipele noastre se pot deplasa local sau național în magazinele selectate și vă pot ajuta să vă atingeți nivelul de disponibilitate al stocului împreună cu performanțe ridicate.

 

ro_RORomanian